Rahatla At Çiftliği

Geçen hafta sonu bayramdı, malumunuz izindeydik ve bolca gezdik. Bayramın son günü de sabahtan çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla kahvaltı planladık.Genelde güzel kahvaltısından dolayı Urla zeytinli köşkü tercih ediyorduk.Hem çocuklar da orada çok rahat ediyordu.Ama Bu sefer değişiklik yapıp benzer konsept te yine Urla da bulunan Rahatla At Çiftliğini tercih ettik.Güzel mi? vallahi gayet güzel. Çocuklar için hem geniş bahçesi hemde içinde park bulunduğu için bulunmaz nimet aynı zamanda.


Biz hava biraz kapalı olduğu için ağaçlar ile örtülü arka bahçede bir masa seçtik kendimize. Hemen yanı başımızda da oyun parkı bulunuyordu.Ortada kapalı restoran bölümü ön tarafta da yine bir bahçe ve at binmek için ayrılmış yerler bulunuyordu.Metrekare olarak oldukça geniş bir alan ve kesinlikle çocuklu aileler için birebir.


İşletme çalışanları güler yüzlü ve ilgili.Kahvaltı serpme kahvaltı şeklinde sunuluyor. İsteyene kahvaltı tabağı da hazırlayabiliyorlar. Biz serpme kahvaltı olarak tercih ettik. Çok ta çeşitliydi kahvaltısı.Peyniri çok lezzetliydi özellikle,zeytin, karadutlu lor,bal ,kızartma,salça,sigara böreği,salatalık,domates bir tek yumurta eksikti. Unutuldu mu yoksa ekstraya mı giriyordu bilmiyorum. Eksikliğini sonradan fark ettiğim için onu öğrenemedim.
Ayrıca kahvaltının en güzel tarafı limitsiz olması biten tabaklar anında yenileniyor. Bence bu bile tercih etmek için güzel bir neden.
Ayrıca diğer kahvaltı salonunda ekstraya giren Türk kahvesi burada ikram... İster bir tane için ister iki tane...
Burası aynı zamanda restoran hizmeti de veriyormuş. Et restoranı olarak geçiyor. Bir gün gelip etlerinden denemek istiyorum kesinlikle.



Müşteri portföyü seviyeli ve elit kişiler.Doğum günü, nişan gibi davetler için de organizasyon yapan bir işletme aklınızda olsun derim.

Bence tek olumsuz yanı at binmek için para talep etmeleri.Buraya yemeğe gelen müşterilerden bence talep etmemeliler. 25 TL ye 3 tur ata biniyor çocuklar. Ve onları üzmemek için izin veriyorsunuz.


Kahvaltı ise kişi başı 40 TL ki bence gayet uygun. Yolunuz düşerse muhakkak uğrayın derim.

Bizim için kızların koşup oynadığı güzel bir gün oldu.Tavsiyemdir...

çiftlik resmi;
www.otuzbeslik.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hoşgeldin 34 yaşım...

Grinin Elli Tonu ve serisi -Fifty Shades of Grey

Ederlezi...