Mucize- Herkesin İzlemesi Gereken Güzel Bir Film!

Film 2017 yapımı bir film ve bence tüm ailelerin oturup çocuklarıyla izlemesi gereken bir film. Uzun zamandır digitürk'ün verdiği en güzel film. Duy sesimi digitürk sürekli aynı filmleri tekrar ediyorsun. Yeni filmler istiyoruz.Propagandamızı da yaptıktan sonra anlatmaya devam edelim.

Film de ünlü oyuncu Julia Roberts oynuyor. En iyi makyaj dalında oscar 'a aday olan filmin baş kahramanı ise çocuk oyuncu Jacop Tremblay. Aslında film bir kitap uyarlamasıymış. Fakat maalesef kitabından hiç haberim olmadı.


mucize filmi afişi 2017 ile ilgili görsel sonucu


4 kişilik mutlu bir aile olan Pullman ailesini izlerken kimi zaman bu aileye eşlik etmek istiyorsunuz. Çünkü çok güzel bir sevgi ve bağlılık izliyor ve hissediyorsunuz. Filmin ilk 15 dakikasını kaçırdım. Sanırım o 15 dak. yüzünde belirli izlerle doğan Auggie Pullman'ın neden böyle doğduğu ve annesinin onu okula gönderme çabasını yansıttılar.

Ben filmi açtığımda,Auggie okula annesinin zoruyla başlamış ve hikaye dönmeye çalışıyordu.

 Çocuklar maalesef küçük yaşlarında bazen düşünmeden hareket ediyorlar. İşte Auggie de arkadaşlarından dolayı yaşadığı akran zorbalığıyla baş etmeye çalışan, kimi zaman pes eden kimi zaman kalkmayı bilen çok zeki aynı zamanda bilim konusunda çok yetenekli 5. sınıf öğrencisi bir çocuktur. Başlarda zorlansa da çabalarıyla ve yüzünde ki izlerle barışıp kalkmayı öğrenir. Arkadaşlıklar kurar ve kendini dışarı atar.

mucize filmi afişi 2017 ile ilgili görsel sonucu


Annesi  Auggie doğduğundan beri kendi ile ilgili her konuyu  boş vermiş ,kendini oğluna adamış bir annedir. Kızları ise kimi zaman bu ilgiyi kıskanmaktadır. Baba ise iyi ve tüm sevgisini aileye veren bir babadır.

Çocukların arkadaşları üzüntüleri ve sevinçleri gerçek sevgiyi aynı zamanda da ailelerin çocuklarını nasıl yetiştirmeleri ve onlara nasıl örnek olabileceklerini gösteren başarılı bir film. İlham verici bu hikayeyi Muhakkak izleyin derim. Sonun da da benim gibi salya sümük ağlayın rahatlarsınız...


resim,
www.frmtr.com
www.dirensanat.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hoşgeldin 34 yaşım...

Grinin Elli Tonu ve serisi -Fifty Shades of Grey

Ederlezi...